19 мая 2007 г., 21:23

Не ме изгасяй 

  Поэзия
490 0 2
 Не ме изгасяй
 
 Аз съм огън,
 огън си и ти,
 твоето горене - в мен
 живота изгаси.
 
 Да беше земя -
 в шепи да те взема,
 да беше вода -
 с устни да те пия,
 да беше въздух -
 с душата да те вдишам...
 
 но ти си огън,
 който тлее в мен.
 
 Пламни и ме изгаряй,
 но никога не ме изгасяй.

 14.05.2007    15:40

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??