15 февр. 2008 г., 16:01

Не ме обичай сега!!! 

  Поэзия » Любовная
803 0 1


 

Не ме обичай сега,

когато и капчица обич в мен няма.

Не ме обичай сега,

не искам с трохи да те храня.

 

Ти се нуждаеш от чиста и свята любов,

любов, която аз не мога да ти дам.

Прости ми,

но не тая и капка обич в душата си.

Не ме обичай сега,

не искам да страдаш по моя вина.

 

Животът лошо с мен се подигра

и не искам ти да платиш за това.

Не искам да страдам от мисълта,

че ти ме обичаш,

а аз не мога да ти отвърна с това.

 

30.08.2005г.

 

What_fun_f

© Надежда Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Човек не може сам да избира кога да обича и кога.....не може!
    Стиха ти е хубав!Браво!
Предложения
: ??:??