26 нояб. 2010 г., 21:17

Не ме питай 

  Поэзия » Любовная
847 0 2

Не ме питай, защото ще ти кажа!

Не ме питай, защото ще призная.
Не ме питай, че още те обичам ще докажа.
Не ме питай - някога дали ще спра, не зная!

Не ме питай, защото още те искам.
Не ме питай колко неистово ми липсваш.
Не ме питай как чувствата успявам да потискам.
Не ме питай как иска ми се ти да ме обичаш.

Не ме питай, за да не ти кажа!
Не ме питай, болката спести ми.
Не ме питай, слабост за да не покажа.
Не ме питай, иди си просто... помогни ми!

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Честно казано не ми звучи много поетично, НО важното е да предадеш чувството!
    Има смисъл, харесвам го!
  • Добре, че не ме питаш какво мисля за окровението ти.
Предложения
: ??:??