17 янв. 2013 г., 18:02

Не ме превръщай в това, което не съм... 

  Поэзия » Любовная
503 0 0

Не ме превръщай в това, което не съм,

което не мога и не искам да бъда.

Аз съм това, което съм,

и друго за теб не мога да бъда.

 

 

И на мен ми се иска да съм по-добър,

по-силен, по-красив, по-богат, по-мъдър,

но аз съм това, което съм,

такъв, какъвто ме виждаш.

 

 

Не искай от мен невъзможни неща,

всичко, каквото имам, ти давам.

Нищо не крия и нищо не губя

от това, че от себе си на тебе давам.

 

 

И още бих дал ти, стига да имам,

стига двамата с теб да сме заедно,

да съумяваме и в лошо, и в хубаво

да живеем и да се цениме.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??