29 апр. 2006 г., 12:14

Не ме вини 

  Поэзия
887 0 2

Не ме вини

Не ме вини, че те сънувам:

не мога да те прогоня от съня.

Не ме вини, че по теб тъгувам,

когато те желая, а съм пак сама.

 

Не ме вини, че те обичам:

сърцето не мога аз да спра.

И днес пред теб ще се заричам:

не ще откажа се аз ей така.

 

Не ме вини, че неспирно името ти шепна

и те търся във всеки нежен цвят,

не ме вини, че щом те видя тръпна -

ти за мен си всичко, ти си моят свят.

 

Не ме вини, не се чувствам грешна,

че искам обич да ти дам,

една обич, пареща и вечна,

изпълнена със страст и плам.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??