2 июн. 2010 г., 12:02

Не ме забравяй! 

  Поэзия » Любовная
1170 0 1

Не ме забравяй,

шепне моята уста!

Не ме забравяй,

бие моето сърце!

Не ме забравяй,

протягам моите ръце!

Докога ще те мисля, 

не зная!

Докога ще те сънувам,

не мога да гадая!

Ти си мечта!

Ти си желание!

Ти си любов!

Ти си страст!

Ти си копнеж!

Ти си мираж!

Остана само забрава!

Самота!

Болка!

Плач!

Сълзи!

Мъка!

Тъга!

Спомен!

Искам да те забравя,

не мога!

Искам да не мисля,

за тебе не мога!

За мене си

като приказен сън!

Не ме забравяй,

шепне моята уста!

Викам те:

- Ела, ела!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??