10 мая 2017 г., 18:13

Не ми пука 

  Поэзия » Другая
484 1 3

 Теория на практика,
със слоган "Не ми пука"!
Успешна нова тактика
за щастие и слука.


 Без нерви за излишности
и чуждо хорско мнение,
за псевдоумни личности
спестявам си вълнение.


 В устите, във краката,
отпред, отзад, все тая!
Бълвочи гадория...
Как дишате, не зная!


 Изпращам Ви усмивчици.
Enjoy-вайте боклука!
Грухтете силно, свинчовци!
Изобщо не ми пука!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??