10 мар. 2007 г., 22:28

Не мога и не знам 

  Поэзия
959 0 4

Не мога и не знам


И чувствата разпилени събира ги нощта

и превръща в буря от любов, нежност, изневяра и лъжа.

И чудя се обичам те или те мразя,

дали искам те и още те желая

или в моето минало да те оставя

като сън недосънуван и да те прежаля.

Дали искам пак усмивката ти да ме стопля,

гласът ти страсти в мене да разпалва,

очите ти с нежност да ме галят,

ръцете ти в косите ми да се заравят...

Дали искам да се чудя пак с кого си

и други хиляди такива все въпроси.

И нещата все на кантар да поставям

да се питам, без да отговарям.

Не мога да реша дали компромиси ще правя

и не знам защо оставяш ме да си мечтая.

Не знам дали ще съумеем да се разбереме....

Не знам дори дали искаш да се събереме,

но знам, че не мога теб да те забравя

и искам да бъдем заедно до края.

Да се закачаме и да се смеем,

един за друг вечно да копнеем.

Да се обичаме, дори и да се караме

с любов леда в сърцата да разтапяме.

И чувствата разпалени събира ги нощта

и превръща в сън за любов, нежност и несбъдната мечта,

за да се събудя на сутринта

и с мъка да открия, че отново съм сама.

© Суси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??