3 авг. 2010 г., 16:31

Не може да се отрече сексапила на психодоктора 

  Поэзия » Юмористическая
512 0 0
Каква с(а)тана тя!

Не предполагах, че дотолкова...
абе, луда съм глава.
Започнах да се задявам чак с психодоктора,
докато чаках си едни книжа.
Ами той чааааак сега видя, че съм млада...
и вече взе от друга посока да ме напада...
Какъв приятен изглед е за юли –
пред погледа усмихват му се “дюли”.
И както гледам, че по сочнички си пада,
загърбва даже “глистите” от “Прада”.
И  казвам си, тоз джентълмен
родил се само за мен.
Почна да рови около това
как, аджеба, ме пускат в "командировка" –
милото, де – ами “меморандум” е добра трактовка, та затова... 
Добре, че беше сестрата - адашката ми, да даде едното рамо
и да каже, че тя била е за такава работица само…
Всеки ден да среща нови засукани мъже…
докторът я изгледа като из под пенсне…
Каза, че басейнче иска да прави до речния бряг
и да поглежда нахално с бинокълче как
клиентКи по бански на ята пристигат,
рейтинга на докторчето наше "да вдигат".
Вярвам, че има възможност, дори –
нали Козирозите спят над пари
(Справка - Левон Хампарцумян)
геотермална вода да открие -
предизвикателство голямо
и по това сме на едно мнение… ние.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??