10 дек. 2014 г., 07:37  

Не на циганския терор! 

  Поэзия » Гражданская
255 0 0

Циганинът, ако иска, да живее като скот,

но не и да заплашва лекарския живот!
Законите са за всички в тази държава!

Правдата всеки да ги спазва задължава!
Хора, човешкият живот е най-важен,

и вашият също, не тоз и онзи ром снажен

на него безнаказано днес да посягат!
После чудим се що хората от тук бягат! *

 

*Това е, разбира се, само една от причините.

 

www.blitz.bg/news/article/307271

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??