Не... не страдай ти, мое сърце,
за приятели подли, продажни,
тях животът отдавна прокле,
туй неща са така... маловажни.
Не... не страдай ти, мое сърце,
за фалшивите свои любови,
днес разбърках последно тесте,
пак ще срещнем... предателства нови.
Не, не страдай!!! НАПУК ПРЕБЪДИ...
свойта вярност докрай им доказвай
и за всичко отново прости...
със добро и любов ги наказвай!!!
© Красимира Касабова Все права защищены