20 февр. 2012 г., 19:27

Не отминавай никое „Обичам те“! 

  Поэзия » Любовная
3559 0 27


Не отминавай никое „Обичам те“!


                                      „...Не отминавай никое "Обичам те",
                                      защото, ако то не те намери,
                                      Вселената от скръб ще потрепери,
                                      звездите ще помръкнат от обида...“
                                                                                 Николай Христозов

 

Не отминавай никое „Обичам те“!

Не го настъпвай като коте в мрака.

Поспри за миг лудешкото си тичане-

то може цял живот да те е чакало.

 

 Не се плаши от него (то не хапе!)

и не надувай гушата от гордост!

Че колко му е да се влюбиш в някого-

измисляш си какъв е и-готово!

 

 Родено е поредното „Обичам те“

- мъниче, необичано от никого.

И плуват в сълзи в тъмното зениците,

и не от тъмното не виждат смисъла...

 

 Не го лъжи, че иска го Вселената!

Защо ѝ са на нея чувства сбъркани?

Сирашките ѝ домове на бедната

с такива чак до покрива са тъпкани!

 

 Ако без него искаш да си тичаш,

или да следваш с друга обич пътя си,

не подминавай клетото „Обичам те...“,

а спри и го убий!!! Да се не мъчи...

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??