30 янв. 2006 г., 12:17

НЕ ПЛАЧИ 

  Поэзия
783 0 7
Не плачи във нощ такава
останала сиротна и сама,
без вяра и надежда
която да те води към дома
Забравена от всички
раскъсала вериги на светски суети,
на този свят греха не носиш ти
затова се надигни и не плачи.
Не ,няма гръм да прогърми
дъждът е в твоите очи
с усмивка  сълзите прогони
усмихни се-не плачи.
Частица от всемира,прашинка от безкрая
и лъч от светлината-това си ти.
Бъди искрата,прогони тъгата
не можеш мъката си сбра
в две плачещи очи.
Живот се ражда,музика ,надежда
в усмивката ти топла нежна
има красоти,които
не виждаш през премрежени очи,
затова те моля,не плачи.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??