24 мая 2007 г., 07:49

Не плачи,не проклинай 

  Поэзия
466 0 6

Не плачи, не проклинай

Не плачи, когато видиш зората,
не проклинай ,че събужда се деня.
Ела до мен и докосни ме с ръката,
която ме  дарява с топлина...

Не плачи, когато те докоснат лъчите,
не проклинай, когато галят твоето лице.
Не наливай пак с тъга очите
и не разбивай безсилното мое сърце.

Не плачи ,че тръгвам без посока,
не проклинай пак невинната зора,
не проклинай нашата съдба жестока,
а се моли по-бързо да дойде нощта.

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??