24 мая 2007 г., 09:01

Не се предавай! 

  Поэзия
859 0 3

В живота си не се предавай.
Не трябва да потъваш в самота.
В света са много хората,
които чакат малко милост, доброта.
Не ставай част от тях,
а се усмихвай.
На лошото отвръщай със добро.
Не си спомняй за грешки чужди -
било какво било...
Продължавай да се бориш,
със тъгата се прости.
Защото лесно е глава да сведеш,
но трудно е да продължиш!

© МЕРИ БЛИЙЖ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??