Не си виновна ти
за туй, което видя във мен.
Не си виновна ти и не съжалявай
за миговете с мен, пропуснати и неизживяни.
Не се кори
за безсънните ми нощи и несбъднати мечти.
Не си виновна ти,
не ти, а аз за теб копнеех.
Не се упреквай ти,
изцяло моя е вината.
Исках те такава, каквато ти не си,
не си виновна ти за представите ми грешни.
Моля те, не тъжи,
колкото и тежко да ми е в душата.
Не си виновна ти,
че нас размина ни съдбата.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Все права защищены