29 июл. 2009 г., 17:34

Не съм добра лъжкиня... 

  Поэзия » Любовная
2187 3 24

Здравей! Не съм те виждала отдавна...

(Абсурдно е със теб, че си говоря!

Картинката, навярно, е забавна!...

Защо тогава трябва ми опора?

 

И ноктите във дланите се впиват,

сърцето ми предателски прескача...)

Но - ето ме! Пред теб съм! И съм жива!

Забравих те! Прежалих те! Не значиш!

 

Животът ми развива се прекрасно!

(А тези думи аз ли ги изричам?!)

Добре се справям? Повече от ясно!

Очакваше до гроб да те обичам?!

 

Усмихвам се, а чувствам се разбита!...

(Излъгах те - без теб ми е ПУСТИНЯ!!!)

Не смея да те гледам във очите...

(Страхувам се - не съм добра лъжкиня...)

 

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??