13 дек. 2013 г., 21:33

Не, това не е сълза 

  Поэзия » Другая
687 0 0

Не, това не е сълза



Не, това не е сълза в окото -
аз не плача, няма за какво.
Сама избрах си този път в живота
и да обвинявам друг, защо?

Нима виновен ми е някой друг,
че влюбих се във забранения?
Че съгласих се аз на собствен гръб
сякаш бе той последния.

Не, това не е сълза в окото,
нямам за какво да плача аз.
Той ще идва вечер във леглото
във среднощен, късен час.

Ще прегръща и ще взема всичко
след това ще тръгне уморен,
ще се прибере при кротката женичка,
а следващата нощ ще дойде пак при мен.

Не, това не е сълза в окото -
аз не плача, няма за какво.
Сама избрах си този път в живота -
да търся щастие във чуждото легло.

© Кристиана Кръстанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??