15 мар. 2021 г., 00:11  

Не ви прощавам! 

  Поэзия » Гражданская
364 0 0

Не ви прощавам, политици,

за вашите провали и грабежи,

че сте алчни, нагли и циници,

че за народа просто няма надежда!

 

И за егоизма прошка не заслужавате,

че се возите в автомобили луксозни,

вместо на слабите помощ да давате,

че за себе си взимате парите народни.

 

Не ви прощавам и за чекмеджетата,

що са пълни с хиляди евро,

не ви прощавам, че крадете,

вместо да правите добро.

 

Не ви прощавам, че ядете на корем,

докато други нямат хляб и дом,

че плодовете горчиви берем

на алчния управленски Содом!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??