14 июл. 2012 г., 11:57  

Не заключвай 

  Поэзия
755 0 11

Не заключвай вратата в съня си.
Под терасата нещо сложи.
Аз ще дойда. С две искащи чаши -
нека виното в теб отлежи…

Не заспивай под тежки завивки.
А по кожата нека блестят
милиони очи на щастливки –
на звездите от Млечния път...

Не сънувай, нелюбена, мене.
Аз за твойта любов съм готов...
Ако искаш, сънувай ме денем -
и в съня ти ще правим любов...
 

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??