6 окт. 2010 г., 09:57

Не знаеш 

  Поэзия » Любовная
457 0 1

Обичам те,
тъй както северна звезда
обича свойто цвете нейде на земята,
и всяка нощ
разблъсква с отразена светлина
небесната завеса,
за да го погали с погледа си златен.

А ти стоиш,
ефирно малко земно цвете,
и дори не знаеш,
че всяка сутрин
заради теб една звезда умира,
и ражда се отново през нощта,
защото само теб мечтае.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??