25 сент. 2010 г., 00:11

Не зная 

  Поэзия » Другая
528 0 0

Ще ме срещнеш ли

някой ден?

С усмивка дали

ще ме поздравиш?

С очи дали

ще ми намигнеш?

С ръка дали

ще ме прегърнеш?

С устни дали

ще ме целунеш?

Не зная!

 

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??