9 мая 2008 г., 00:05

Небесни сфери 

  Поэзия
1059 0 23
 

Небесни Сфери

Достоевскки

 

60 небесни завъртания

уловиха същността на живота човешки.

Заредената пушка чака момента на

своя триумф, но не спря броенето на 27.

 

Убйството на Бог всъщност убива човека.

 

Моментът на сътворението трепери,

скован от линейната парадигма на живота

и мърмори сърдито на Твореца:

„Времето е отношението на битието към небитието."

 

Бесовете и идиотите

престъпно го наказаха

на незабвение.

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??