21 апр. 2020 г., 13:33

Недовършени строфи 

  Поэзия
488 0 0

Не! Не мога ...
песните ми секват
в тези дни на изнемога
и на клетви ...,
когато и времето
ни пробва
със зазимена пролет -
жетва е
за душите ни оголени -
в чекрък
от мъки и надежди
те търсят
своите корени
загнили от безчовечие ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??