19 авг. 2007 г., 20:25

Нежно цвете 

  Поэзия
3640 0 7




Слънцето ме събуди,
усмихнато цяло,
погледна във мойте мечти,
усмивката на лицето осени,
                                   сякаш чакаше ти,
ти, любов, да се случиш,
                                       с мен бъди,
с теб звездите се смеят до зори,
така щастлив съм,
                                     обичам те.
Ти, цвете,
ти, нежно слънчево мое момиче,
ти обгръщаш ме с лъчите.
Ти, цвете,
от ангел посадено в горите,
ти от рая дошла си радост.
Ти, цвете,
откакто срещнах те, все намирам,
че в ръцете ми си само любов.
Гъделичкам те нежно
и писъци диви,
усмивки красиви летят.
Гоним се по небето,
                                по брега,
сякаш сме две деца
и вали любовта.
Искам с теб да откривам всеки ден,
във кръвта да бушуваш,
                                          вътре в мен,
така щастлив съм, обичам те.
Ти, нежност,
ти, с тиха белокрила магия,
ти плени ме чак до лудост.
Ти, нежност,
от цяла вечност за тебе мечтая,
погледа и гласа  ти желая.
Ти, нежност,
откакто срещнах те, в теб, момиче,
все красива виждам само любов.



© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво! Ице,пожелавам ти скоро да намериш човека,на който да ги кажеш.
  • Така е Криси!!И се радвам,че ги написах!!Ще ми е още по хубаво,когато намеря човека на който да ги кажа!
  • Това са най-нежните и красиви думи,които всяко момиче би искало да чуе!Която и да е тя-наистина трябва да е най-щастлива на света!Браво Ици
  • Благодаря Емо !!!
  • Интересно пишеш,Ицо..! Поздрав !
  • Благодаря ви!!
  • Много хубав стих!!! Поздрави, адаш!!!
Предложения
: ??:??