Тишината еволюира до експлозия.
Времето отново подсказва съживяване.
Всеки един мой лъч дарява щастие.
Горещото чувство изпълва всичко.
Горещите ми устни търсят съвършенство.
Горещият ми глас пронизва нощта:
Обичам те!
© Васил Георгиев Все права защищены