30 мар. 2007 г., 09:14

НЕЖНОСТ 

  Поэзия
875 0 7
С нежни думи те наричам,
без да искам ти се вричам,
с мисъл топла те прегръщам
със магия те обгръщам.
В сънищата те сънувам,
в стиховете те бленувам,
в бурен вятър се превръщам,
в щура лудост с теб препущам.
Чакам обич да получа
и във тебе ще се сгуша.
Със ръце ще те погаля,
с устни огън ще запаля!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??