Вода да бъда, искам в този миг -
от нея жадно да отпиваш ти!
Да бъда ехото, подело твоя вик!
Да бъда вечното във твоите мечти!
Да бъда слънце, тебе да докосвам!
Змия да съм - във теб ще се увия!
Да бъда огън - тебе ще жигосам!
Ще бъда себе си, а тебе ще убия!!
© Ирена Цветанова Все права защищены