Нека бъде тъмно, за да не видиш сълзите в моите очи.
Нека бъде тъмно, за да не видиш дупките в моите мечти.
Нека бъде тъмно, за да не видиш празнотата в душата ми.
Нека бъде тъмно, за да не чуеш вика на тъгата ми.
Нека бъде тъмно, за да не видиш чернотата в мен.
Нека бъде тъмно, за да бъде светъл ден.
© Ру Все права защищены