21 июн. 2008 г., 21:51

Нека да направим света по-добър! 

  Поэзия » Философская
742 0 1
Нека да направим света по-добър!!!

Жени все с дрехи модни,
вият кучета бездомни.


Богат брои парите, иска още,
изоставено сираче плаче нощем
.

Наперено момиче скъпи боти носи,
дете за хляб пари си проси.

Защо дойдоха злото, раздорът и завистта?
Грее слънце, а всъщност е тъма!

Къде са усмивките, любовта и радостта?

Нека да направим света по-добър,
между всички да има мир.
Нека да забравим лошите неща,
за да видим истинското лице на нашата Земя
!

© Виктория Тенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??