30 апр. 2007 г., 12:15

Нека помечтаем 

  Поэзия
613 0 15
Нека помечтаем,
нека с вятъра да полетим,
да се унесем в него,
както птица в полет красив!

Нека извадим четките и боите
и най-прекрасния пейзаж сътворим,
но нека да рисуваме не с ръце,
а със сърцата си... Това е величествен миг!

Нека запеем песен любовна,
нека с обич да сплотим всички хора.
Нека, нека, хайде, нека да направим тези неща
и света ще заприлича на истински Рай!
21.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??