20 янв. 2009 г., 22:05

Нещо си оставил 

  Поэзия
851 0 32
 

              Нещо си оставил


И всяка обич е една мъничка смърт,
убива ни
и с обич
пак
ни ражда...

Тъй както залезът на слънчевия път,
прелива
с утрото
на нова
жажда...

И всяка обич е една сълза...
пречиства ни,
но често
и ни
дави...

А болката от лявата страна,
напомня ми,
че нещо
си 
оставил!...

© Таня Георгиева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??