26 июн. 2011 г., 23:20

Несподелена любов 

  Поэзия » Любовная
824 0 2

Несподелена любов

 

Знам, че любовта ми с

теб е невъзможна, но

пак за теб копнея.

 

Знам, че друга те

притежава сега, но

въпреки това

аз пак за невъзможната

любов копнея.

 

Обичам те и не мога

да те забравя,

спомените ми с теб ме

държат още жива.

 

Дните минават,

в години се превръщат,

но аз още за

теб си мисля.

© Даниела Савева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • мерси много
  • Несподелената любов е най-силна...и истинска (дори само от едната страна).. Така че - радвай се,че можеш да обичаш така!!!
Предложения
: ??:??