8 мар. 2018 г., 13:40

несъзнателно 

  Поэзия » Философская
424 0 0

Нищото.

Сбльсък и Празно.

Непознато, неразкрито Нещо.

Гранично, зад завеса

сред Нещата среща.

Математическа задача

или внезапно просветление

възможна ли е тайната

или ненужно е прозрение...

© Счетоводител Храбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??