30 авг. 2011 г., 13:37

Неуспешна седмица 

  Поэзия » Гражданская
383 0 4

НЕУСПЕШНА СЕДМИЦА

 

 

Неуспешна седмица за логоса космичен,

създал свят прекрасен, но човек – себичен,

що дълго гони Михаля и вярва в химери,

а пътя към рая не успя да намери…

 

Горко се моля сега на твореца

да вдъхне отново в сърцето живеца;

да изтръгне червея зъл на войната;

да налее обич на човека в душата…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??