14 июн. 2008 г., 17:44

Неведим силует 

  Поэзия
894 0 3
Този град пуст и мрачен,
самотни улици, тъжно небе.
Хиляди букви,  красиво лице.
Монитор безмълвен и блед,
зад него има прегръдки за теб.
Празно пространство, невидим силует,
отворен прозорец, зов от звездите - привет...
Хиляди букви, тъжно небе,
вятърът викаааааа - ИСКАМ ТЕ!

© Алина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??