Ставаш, кафе си правиш, цигара палиш...
Обличаш се, излизаш, боклука хвърляш...
Качваш се, палиш, караш...
През едни и същи канавки всеки ден минаваш...
Дните ти са като Понеделник...
Месеците са ти като Декември...
Всяка година като луд бачкаш...
И цял живот пари нямаш...
Вечер свършваш работа, тръгваш, пак пътуваш...
По едни и същи задръствания всяка вечер стоиш...
Прибираш се, скандали правиш, ядеш...
Палиш, пушиш и си лягаш...
Утре?
Утре ще са същите канавки...
Същите задръствания...
И същият сюжет...
© Александра Иванова Все права защищены