27 окт. 2009 г., 12:18

Невярна 

  Поэзия » Любовная
572 0 1

Невярна

 

 http://www.vbox7.com/play:9efa0083

 

Казват, че невярна съм била

и с един не мога да съм само,

но знаят ли какво е в моята душа

и кой живее в сърцето ми голямо!?

 

А той е там - стои от векове

и образът зазидан му е вътре,

виновен е за всички мои грехове,

за всички мои срещи и разлъки!

 

Затуй не мога аз да съм с един,

защото той навсякъде е с мене…

И сянка е, и призрак невидим,

жажда и вода, огън и горене…

 

И щом съм с някой друг (за кратко),

той винаги застава между нас,

затуй и връзките ми са -  за кратко…

и после пак виновната съм аз.

 

 

И лутам се така с години,

защото той не иска да е с мен.

Вървя с друг, препъвам се в руини…

и моля се да го спечеля някой ден.

 

Аз зная кой е, зная и го искам,

за мене само той е любовта!

Обичам, страдам, сълзите подтискам

и чакам да се върне у дома…

 

Аз чакам да си дойде, да усети

мойта страст и моята душа.

Да почувствам устните му с мойте слети,

да върне вярата ми в любовта.

 

 

Тогава вече ще съм вярна, зная.

Тогава ще съм само с един.

С този, когото от векове желая

и който е за мен незаменим!

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??