28 мар. 2008 г., 14:00

Невъзможно 

  Поэзия » Любовная
550 0 2

Спри се – не можеш да ме имаш!

От доста време аз обичам друг.

Но ти това не щеш да чуеш,

за словата ми оставаш глух.

Спри се – отново аз не ще съм твоя,

сякаш че съм някога била.

Не мога в миналото да се разровя –

щом го сторя, виждам само вятър и мъгла!!!

Аз шанс не давам - такъв не съществува.

А и да има – няма да ти дам,

аз имам свое слънце – грее в небосвода!!!

Дори без него да остана,

към теб не ще протегна молеща ръка!

 

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??