3 июн. 2015 г., 20:55

Невъзможно 

  Поэзия
488 0 2

 

 

 

Нима е толкова трудно

да си онзи човек,

който ще ми прости,

когато много съм сбъркал?

Нали грешил съм от лудост

точно по теб

и съм чакал да СИ,

за да спра да те търся ...

Очевидно не си склонна -

какво от това,

че с теб ми се случи -

случайно познат и далечен,

че те срещнах

за какво си виновна,

по тези объркани пътища

в живот кратък, не вечен ...

Знам! Не е трудно ...

невъзможно е просто

без чувства 

да бъдеш човечен ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за отзива и оценките, приятели! Поздрави за вас!
  • Да, за някои е трудно да бъдат човечни.Но има достатъчно и от другите...шарен свят! Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??