7 февр. 2015 г., 23:23

Невъзможно е да те забравя 

  Поэзия » Любовная
499 0 0

Невъзможно е да те забравя, въпреки, че много пъти се опитвах.
Невъзможно е да го направя, защото дълбоко в себе си аз силно те обичам!
Невъзможно е да те забравя, защото само с теб моя живот може да е прекрасен.
Невъзможно е да те забравя, но ме боли, че ти искаш да съм ти само приятел!

Невъзможно е да те забравя и вече изминаха 400 дни откакто в теб се влюбих.
Невъзможно е да го направя, защото мисля, че по теб ума си аз загубих!
Невъзможно е да те забравя, ти цял живот ще бъдеш в моето сърце.
Невъзможно е, защото все още сънувам някой ден да бъда твоето момче!

Невъзможно е да те забравя, но ти не знаеш, че всяка моя поезия е написана за теб.
Невъзможно е да те забравя, но е тъжно, че ти никога няма тези думи да прочетеш!
Невъзможно е да те забравя, но се радвам, че след няколко месеца пак ще те видя.
Невъзможно е да стане, защото искам твоето име да бъде моята първа татуировка!

Невъзможно е да те забравя, защото мисълта да ти бъда приятел ме убива.
Невъзможно е да те забравя, защото само ти си причината за моята истинска усмивка!
Невъзможно е да те забравя, защото в теб виждам нещо което другите не притежават.
Невъзможно е, разбери, защото си мечтая цял живот един до друг да бъдем!

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??