16 июл. 2007 г., 09:41

Никога 

  Поэзия
743 1 4


                         Никога

Ти никога не ме потърси
и с моите чувства не сгреши.
В дрипав просяк ме превърна,
но дрипите с надежда не заши.

Ти никога с мен не тръгна.
В сърцето ти не трепнаха звезди,
а аз в слънце те превърнах,
но слънцето звездите не търпи.

Ти никога не ме докосна,
ръцете ми не стопли ти.
Очите ми в езера превърна,
оглеждаш се в тях и ме боли.

Ти никога не ме дочака,
по пътя тичах все сама.
След тебе обичта заплака
- тя не понася самота.

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??