13 июл. 2007 г., 14:21

Никога не ще спра да те обичам! 

  Поэзия
872 0 3
По чаршафите личат целувките.
Нощите още ухаят на твоя парфюм.
По кожата има следи от милувките...
И връща се миналото в моя сън...

Стените шепнат и напомнят за нас.
По прозорците - следи от твоите пръсти.
Любов - преплела нежност и страст.
Сладкият вкус на твоите нежни устни...

Преживявам миналото отново и отново.
Ти тръгна си, ала споменът остана.
Нямам сили да изрека - Сбогом -
сърцето е увяхнало. Душата - раздрана.

Но ти завинаги ще останеш моето момче.
И името ти винаги с трепет ще изричам.
Не ще изстине пламтящото сърце.
И никога не ще спра да те обичам.

© Ънфоргивън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??