Никой не разбира това,
за което страдам аз сега!
Никой не разбира теб-
както никой никой не разбира мен,
но в едно е разликата-
аз разбирам теб,а ти мен-не!
Аз бях вложила много във връзката ни,
а ти-нищо!Аз страдах с теб,а ти с мен-никога!
Аз живях,плаках,бях винаги до теб,
а ти до мен-никога!
Аз защитавах нас,защитавах теб,
а ти мен-никога!
Аз бях искрена,открита,истинска,
а ти-никога!
Аз те обичах,
а ти мен-може би някога!
© Ирен Николаева Все права защищены