Казват, че не съм за теб, че съм лош късмет.
На врата ти тежа - като зъл амулет.
Магьосница някаква - в теб съм се впила,
държа те с мойта тъмна, любовна магия.
Говорят, че сърцето ти ще разбия,
любовта ми към теб е зла орисия.
Черна котка съм - пресякла ти пътя
разума взела и ума ще размътя.
Казват, че роза красива за теб съм,
но не виждаш, как бода като трън.
Като отрова се вливам, бавно в твойте гърди
и ще накарам сърцето ти един ден да кърви.
Главата си с мен ще строшиш
и висока цена ще платиш.
Говорят не спират с отрова заливат,
пирон след пирон в любовта ни забиват.
Клáда за мен се издига - като вещица там да горя!
Нима да обичаш е грях!? Ако е тъй, нека изгоря!
© Росица Димова Все права защищены