31 янв. 2021 г., 09:53

Нима тъй бързо? 

  Поэзия
175 1 0

Отишла си е.
Докато сме спали
или сме се боричкали
в кревата.
Докато сме забравяли началото
отишла си е.
Вее само вятър.
Усещаш ли
все още аромата й?
На прецъфтели фрезии.
От белите.
Във вазата водата
с вкус на блато
болестотворно
ни изпива
в себе си.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??