11 окт. 2006 г., 14:16

NO NAME 

  Поэзия
600 0 1
На Чочо римата му пак върви
бикос , сърцето му в стих кърви
така той чака паметния ден
в който ще е с любов дарен
че мъките му на този фронт
са като на умиращ мастодонт
тцъ , пак мъченик се писах
пак от чуждата тетрадка аз преписах
спирам с римата отровна
и започвам работата си основна.....

© Стоян Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??