15 нояб. 2023 г., 20:02

Ноември 

  Поэзия » Любовная
144 1 0

НОЕМВРИ 

 

Ноември си отива!

Оставя облаци...

/и скрити бури/!

Оставя спомени...

За пясък и море,

за изгреви и залези...

Ноември си отива!

Оставя ми дъжда...

/и сълзи, но за тях мълча/!

Оставя тишина...

Пропита със докосвания

и сънища, неизсънувани. 

 

Ноември си отива!

Бавно!

Завит с мъгла...

И не сънувам вече!

 

Диана Димитрова 

15.11.2023

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??