26 мая 2011 г., 20:55

Ноктюрно 

  Поэзия » Любовная
419 0 4

ти знаеш

как се обича жена

вечер 

с бавно темпо

с мелодични окраски

виртуозно

като ноктюрно на Шопен

погледът -

знаеш как очите да затвориш

да налеят цвят

с пръсти 

сърцето да палпираш...

аз

не сравнявам

как друг свири ноктюрно

ти си

аз съм

и акустиката

на Ада

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??