7 мар. 2021 г., 12:46

Non-sens 

  Поэзия
217 0 0

Да ме питаш защо
така съм се вкопчила
в крилата на самолета
и не те пускам
да си отидеш от мен,
едва ли ще дам смислен отговор.
Напуканите ми кокалчета
кървят върху люка,
а перката на мотора
заплашва
да ми отреже краката
до кръста.
В безумния вой
само мърдам със устни
(сънувал ли си такива кошмари,
в които оставаш без дъх и без глас?)
Опитвам да пиша със мигли
безсмислени йероглифи
от спомени.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??